AIK upp & Rögle ner!

Det blev riktigt, riktigt spännande i den sista omgången av kvalserien där AIK och Södertälje blev dom två lagen som tog steget upp till elitserien. Och eftersom att jag är malmöit så är det riktigt skönt och fått ner Rögle till allsvenskan igen och vi kommer få heta derbyn nästa säsong och fullsatt Malmö Arena som kommer koka, ne så det ska bli riktigt kul!:)




Guld värd målvakt stannar i Malmö!

Hockeyallsvenskan:

Nu har inte jag bloggat på ett tag och är lite sen med denna nyheten. Men iallafall, så har en väldigt viktig spelare förlängt med Malmö och det är våran guld värda målvakt Markus Svensson! Mackans kontrakt är på 2 år, men han har all rätt och lämna Malmö efter första året om inte vi går upp till elitserien! Så det är jätte, jätte kul att Mackan har stannat! Annars tycker jag inte det har hänt så värst mycket angående Malmös sida. Det ända jag har läst är att Robin Alvarez är väldigt nära och förlänga med Malmö just nu, för Timrås intresse verkar ha minskat. Men vi får som sagt se hur det blir!

SM slutspelet: FINALEN!

Djurgården - HV71 i finalen 2010!

Vem kommer bli svenska mästare 2010???


Kvalserien till elitserien!

Rögle låg till väldigt bra i tabellen, men nu helt plötsligt så ligger dom utanför elitserieplatsen när det är en match som återstår och alla dom spelas idag. Just nu är det AIK som har tatt Rögles plats. Eftersom jag är Malmöit så hoppas ju jag att Rögle åker ner till allsvenskan så vi kan få lite heta derbyn! :) Men vi får ser hur det hela slutar och vem som följer med Södertälje till elitserien!

RSS 2.0