HV71,Södertälje & Rögle förlorade idag!

Ja då var det lite matcher från elitserien idag, där bland annat HV71 åkte på en förlust borta mot LHC med hela 5-2. Även Rögle och Södertälje fick förluster. Där Rögle förlorade sin hemmamatch mot Luleå med 6-3. Sen förlorade Södertälje borta mot Frölunda med 6-1. Och nu är det inte alls så himla många poäng upp till ettan HV7, det är iförsig 5 poäng upp dit, men fortsätter HV och förlora matcher vilket jag tror är ganska så tveksamt, men aldrig ska man säga aldrig så kan bland annat lagen på 44 poäng (Linköping, Skellefteå och Färjestad) komma ikapp HV71 hur lätt som helst, om dom då vinner sina matcher såklart. Men vi ser hur fortsättningen på elitserien blir! :)




Ny förlust, vad händer Malmö!?

Vad är det som händer med vårt kära Malmö!? Nån som kan svaret på den frågan? Riktigt ordentligt surt var det idag när man var på plats i Malmö Arena och såg Malmö spela hockey. Behöver jag ens säga nått mer? Ja för vi fick återigen en ny förlust och det med 6-3 mot Troja/Ljungby!




* Jani Hurme! Nu kommer jag säga vad jag tycker och ni får gärna klaga på mig hur mycket ni vill om vad jag skriver om honom, men det skiter jag totalt i. Jag är inte direk nån Hurmefan och jag gillar inte honom. Men om jag ska ge nått bra eller + till honom i dagens match som han har stått i, så får det bli första perioden och dom räddningarna han gör, mer säger jag inte. Jag vet att dom så gärna vill vila Mackan och det accepterar jag totalt, men samtidigt ser jag totalt att backarna känner sig inte alls bekväma med Hurme i mål, dom hjälper inte Hurme lika mycket som dom gör när Mackan står. TOTALT skillnad mellan dom två målvakterna asså! Om jag ska vara helt ärlig så vill jag så himla gärna se Mackan i mål på onsdag då det är hemmamatch återigen, då vi tar emot Sundsvall. Och den måste vi vinna alltså, vi kan inte börja tappa poäng nu! Så jag hoppas det blir bättre på onsdag grabbar!




* Nichlas Hardt! Ja denna grabben gillar vi, han kan tackla han! En tackling som jag idag speciellt gillade var den precis vid mig, vilken tackling han får in på troja spelaren. Det är sånt här vi vill se, tacklingarna, men även bra spel. Men denna tacklingen från Hardt var suverän asså! Mycket bra Nichlas! Och förläng Hardts kontrakt också!!!




* Robin Alvarez! Jag tänker ge beröm till Robin för han både kämpar och försöker verkligen allt. Om vi ska ta nått exempel på matchen idag så såg jag hur han verkligen försökte sätta pucken själv i mål. Han försökte, försökte och försökte, men det ville inte in! Men beröm får Robin verkligen idag!:) Förläng kontraktet med Robin!!!



* Lucas Sandström! WOW ASSÅ! Denna grabben kan spela hockey asså! Jag måste ge beröm till honom för sån hockey han spelar på isen, han kämpar, kämpar och kämpar. Han visar STORT hjärta! Och idag visade han verkligen stor klass, för han lurade bort trojaspelarna och ja, riktigt bra och grymt spel från Lucas idag asså! Och jag säger bara förläng kontraktet med denna grabb asså!!!




* Domarna! Jag kan bara säga ett ord till dom och det är: KATASTROF!




Publiken! Ja idag var det lite över 4000 på plats i Malmö Arena som fick se ett Malmö förlora mot Troja/ljungby med 6-3. Publiksiffran var helt okej, men matchen därmot var inte så rolig och se på när vi återigen fick en förlust, men vi kan inte alltid vinna, men det jag även vill komma till är att vi måste speciellt vinna våra hemmamatcher! Så är det bara liksom. Sen att vinna bortamatcher är som att få bonus. Men nu tar vi nya tag och försöker få detta till nått bra igen, för på onsdag är det åter dags för ny hemmamatch och då mot Sundsvall. Kl 19:00 börjar matchen, boka biljetter och va där och stötta laget!

Rapport från Björklöven-Malmö

0-3 efeter första perioden och allt kändes klart men nejdå. Man tappar 0-3 till 4-3.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Kul att Sandström får göra mål, det e han verkligen värd. Ett snyggt mål dessutom.

Macleans mål var också riktigt snyggt även Staals, som faktist börjar komma igång nu, värkar som allt har släppt nu, riktigt kul.

Blev en riktigt kort rapporrt från matchen, men vet inte riktigt vad jag ska sskriva.

Men tycker att alla ska ta sig till arenan imorgon (söndag) och se Malmö KROSSA Troja. Så boka biljetter.
16.00 börjar matchen :).


//Anna

0-3 till 4-3, vad händer Malmö!?

Första perioden:

0-1 Donald MacLean

0-2 Lucas Sandström

0-3 Kim Staal



Andra perioden:

VAD HÄNDER!?



Tredje perioden:

VAD HÄNDER!?




Nej Malmö detta måste förbättras tills söndag asså! Jag såg tyvärr inte matchen på S24 som jag engtligen skulle ha gjort, för min pappa hade gjort nått så nu kan jag inte se matcher på S24 längre. men jag har som tur Anna till hjälp där som kan ge rapport! Jag tänker inte säga så himla mycket om matchen mer än att det är ganska så dåligt och tappa en 0-3 ledning till 4-3. Mer säger jag dock inte.



+ till malmö då? Tja, det var väl att Mackan gjorde det säkert bra som han alltid gör, så jag tror knappast det var hans fel. Men sen vill jag även nog säga såhär: ÄNTLIGEN! Ja äntligen så fick Lucas Sandström sätta en puck! Jag har sett honom spela som FAN där ute på isen, kämpar och visar allt vad han kan, men han har inte fått in den, men nu fick han äntligen det, och grattis till det Lucas!:)



Därmot angående S24 så måste jag tacka min big sis som fixade matchen till mig idag som jag dock inte kunde se, men jag vill ändå tacka henne! Älskar dig massor!



Men nu ska vi inte tänka så himla mycket på denna förlusten utan bara köra vidare och tänka på att vi har en hemmamatch på söndag mot Troja/ljungby. Och vad sägs om att boka biljetter till den matchen, för nu tycker jag gott och väl att folk ska komma trots förlusten idag. För jag menar att vi kan inte vinna ALLA matcher, utan vi kommer vinna och vi kommer förlora matcher, men det är speciellt hemmamatcherna vi ska ta och vinna, så vill ni stötta och ge kärlek till killarna så ge er in på ticnet eller köp biljett på plats i Malmö Arena! För nu ska vi se till och vinna dessa två hemmamatcher som kommer! Men först och främst på söndagens match. SÅ BOKA!!!!


Björklöven borta ikväll!

Och om man ska gå tillbaka till hockeyallsvenskan så har Malmö match ikväll och ännu en borta match och det är mot Björklöven.



Björklöven då? Jo Björklöven kommer senast från en vinst borta mot Bofors med 2-1 efter straffar. Och det var riktigt bra för då tappar Bofors även om dom ligger precis efter oss med sina 39 poäng och vi med våra 43 poäng. Men en vinst idag och Leksand förlust och vi går upp i serieledning!:)



Malmö då? Malmö kommer senast från en förlust i sudden mot Växjö borta i seriefinalen med 2-1. Även om Malmö tog ledningen så fick allt Växjö kvittera och sätta 2-1 målet i sudden sen. Men 1 poäng är 1 poäng, och den kommer va super viktig inför fortsättningen och inför ikväll då vi har Björklöven borta. 



Så nu kör vi för 3 pinnar idag hem till Malmö inför hemmamatchen mot Troja/Ljungby på söndag!:)



Och har ni fortfarande inte hunnit boka era biljetter till söndag så gör det nu! Bara till och boka på ticnet eller på plats på Malmö Arena. Bara och välja!



Och ikväll kommer jag alltså att se matchen på S24 och kommer ge er rapport om matchen efter den är slut.

Timrå nollade HV71 i Jönköping!

Vad var det jag sa? Botten lag kan till sist skrälla ordentligt och vad gör Timrå? Jo dom går och vinner över HV71 borta med 2-0. Riktigt starkt och vinna över HV på deras hemmaplan, men som sagt, HV71 kan inte alltid vinna, för hur hade det varit om ett lag vann precis ALLA matcher i serien? Jo det hade varit rätt så tråkigt enligt mig!



Sen vet jag inte riktigt vad som har hänt med Frölunda? Dom blir först nollade på hemmaplan av HV71 med 3-0 sen åker dom på ännu en nolla då Linköping vann över dom med 4-0. Vad händer?



Men som tabellen ser ut nu så håller HV71 kvar sin ledning med sina 47 poäng och dom har precis Skellefteå efter sig med sina 43 poäng, även Linköping som ligger på en 3:e plats som ligger på 41 poäng. Och eftersom nu Färjestad med blev nollande med 2-0 borta mot Luleå så åkte FBK ner på en 4:e plats i tabellen nu mera med lika många poäng som Linköping. Och detta kommer bli en kul säsong i elitserien, för och se verkligen vilket lag som blir det laget som tar det längsta strået och vinner SM guldet!

Storebror eller lillebror?

Jag börjar nästan bli lite mer fundersam om vad man ska tro är sant. Är Malmö lillebror eller storebror till Rögle och Pantern? Eller är det precis tvärtom att Malmö är den som blir lillebror till både Pantern och Rögle? Är det nån som verkligen kan svaret på den så säg, för jag fattar mig inte på den saken.


Nån som vet?


Full omgång i elitserien!

Ja då var det dags för full omgång i elitserien idag. Och alla har nog märkt att HV har gjort det riktigt bra och leder elitserien strax före Färjestad och Skellefteå. Och på tal om HV så kommer Timrå på besök i Jönköping idag med sina 24 poäng och ska försöka ta poäng. Kan botten laget Timrå göra det? Det är verkligen inget som är omöjligt direkt, men samtidigt så vet vi att HV71 är ganska svåra och besegra på deras hemmaplan. Men som sagt, botten lagen kan till sist skrälla ordentligt! Så vi får se hur det går för Timrå borta mot HV71.



Rögle då? Jodå dom ligger på en 8:e plats i tabellen. Nu vet jag inte direkt hur många vill ha det med Rögle... Men många vill säkert få ner dom i kvalet så vi kan skicka ner dom till allsvenskan. Och många vill säkert ha dom kvar i elitserien så om vi tar steget upp så får vi derby i elitserien. Jag däremot vill nästan både och. Men jag vet inte riktigt. Vi får helt enkelt se hur det går för Rögle.
Idag tar dom emot Skellefteå hemma i Ängelholm, så ska bli kul och se om Rögle fixar detta och tar 3 poäng mot 3:an Skellefteå! Nu har jag tyvärr inte Canal + så jag kan följa elitserimatcherna på TVn. Men annars hade jag nog allt ställt upp och gett rapport från en match.

Ber om ursäkt för bilderna...!

Jag ber om ursäkt för bilderna jag la ut här på min blogg och det kommer aldrig hända igen. Och jag har tatt bort dom och kommer från och med nu inte lägga ut bilder utan att ha frågat personen först! Så jag ber om ursäkt för det!



Torsdag idag och match imorgon igen och ännu en bortamatch och denna gången mot Björklöven. Kommer även bli en tuff match här, men denna gången tror jag faktiskt att det blir 3 poäng som killarna fixar hem till Malmö inför hemmamatchen mot Troja/Ljungby på söndag!




Nu fixar vi 6 poäng iallafall!:)


1 poäng borta mot Växjö i seriefinalen!

Ja då har man kollat på en seriefinal mellan två topp lag och där gick till sist Växjö ut som segrare efter sudden. Riktigt tråkigt, men samtidigt så ska man va glad över att vi åtminstonde tog 1 poäng med oss från matchen. För Växjö är duktiga på hemmaplan och att ta sig ifrån den arenan med poäng ska man bara va glad över att få göra.



1:a perioden: Första perioden så startade Malmö mycket bra faktiskt och fick bra press direkt kan man säga och växjö fick nästan inte alls komma in i Malmös zon, så första perioden var riktigt bra.


2:a perioden: Andra perioden fick inte ens starta när den skulle det, för det var nån i Malmöklacken som slängde nått så att brandalarmet gick igång, så folk och spelare fick gå ut.  Så andra perioden blev lite sen pga det, fruktansvärt trist och se att sånt händer. Men om man ska gå till andra perioden så tyckte jag faktiskt att Växjö vaknade till och fick mycket bra med chanser, men trotts bra med chanser för Växjö så var det ändå Malmö som fick göra första målet i matchen genom Kim Staal, ett riktigt snyggt mål dessutom, rätt upp i krysset! Och jag säger bara att danskarna har verkligen vaknat till ordentligt nu, riktigt härligt och se det! Men Växjö fick ändå göra ett mål, som betydde kvittering!



3:e perioden: 1-1 stod det när det var dags för 3:e perioden och en riktigt spännande 3:e perioden fick vi allt se, men det blev nog lite allt för nervöst när Växjö är i Malmös zon, massor me chanser och ändå gick perioden ut me 1-1 och matchen gick till sudden..!



Sudden: Där Växjö fick in pucken efter att Wejjan tyvärr inte fick pucken därifrån, så kunde en Växjö spelare skicka in den i målet! Riktigt synd att han inte får pucken därifrån, men 1 poäng är super viktigt inför fortsättningen på serien, annars var det riktigt bra kämpat för det var som sagt Växjö borta! Så bra jobbat grabbar!




Sen vill jag ge + till danskarna, dom gör det riktigt bra i matchen! Fortsätter danskarna såhär så kommer dom bli riktigt farliga och då ska man verkligen se upp med dom!



Jag säger bara LUCAS SANDSTRÖM! Den grabben är bara så otroligt bra där ute på isen asså, som han spelar och som han måste få sätta ett mål nu snart asså! Blir placerad i första kedjan och gör det riktigt bra! Bara och fortsätta såhär så kommer målen trilla in snart! 



+ jag säger bara MARKUS SVENSSON! Vi ALLA vet att Mackan är grym varje match och jag tycker riktigt synd om han, för backarna måste vara mer beredd på att hjälpa han mer, men jag tror det var i 3:e perioden då pucken var riktigt NÄRA och gå i mål om bara en Växjö spelare hade fått träff på den pucken så hade den varit i mål, men där var Blomman riktigt snabb och räddade verkligen från att det skulle bli mål där. BRA. Men som sagt, mackan är grym varje match och gör hela tiden såna riktigt fina räddningar och jag säger bara såhär att Markus Svensson kommer va en av dom VIKTIGASTE spelare HELA säsongen ut! För har man en bra målvakt som storspelar i mål och vi kanske spelar matcherna dåligt och ändå vinner så är det ju bra att Mackan är såhär bra som han är, så säger bara FORTSÄTT SÅ MACKAN!!!



Men vi fick 1 poäng i seriefinalen mot Växjö borta och vi har Björklöven borta på fredag. Tuff match även där? Jajamensand, men detta ska vi fixa! Kör hårt nu grabbar!

Seriefinal mot Växjö imorgon!

Imorgon åker Malmö till Växjö för och spela en hett seriefinal och ska försöka ta tillbaka sin 1:a plats i tabellen! Det kommer bli jätte tufft i Växjö, men tar vi tag i takt pinnen direkt och kämpar i 60 minuter så kommer vi gå ut som segrare i denna matchen! Och som vanligt blir det Markus Svensson i målet! Sen vill jag även säga att senast dessa två lag möttes så blev det en stor seger för Malmö i Malmö Arena med hela 7-3. Visst var det fördel för Malmö i och med att vi hade hemmaplan då, men bara för Växjö har hemmaplan imorgon behöver ju inte det betyda att vi ska åka därifrån med inga poäng alls. Så kämpa på grabbar!


Alla ni som inte kan åka till Växjö och som har viasat hockey, kan se matchen på tv, för dom sänder nämligen matchen på viasat hockey. Så det är bara och bänka er framför TVn om ni har kanalen! Jag kommer därmot inte vara i Växjö, så jag själv ska bänka mig framför TVn och se matchen, så rapport från matchen får ni här sen.



* Växjö imorgon, men vi har en till bortamatch och det är på fredag mot Björklöven. Och den matchen kommer jag kolla på S24. Så rapport från den matchen kommer ni också få!



* Och ni glömmer väl fortfarande inte att Malmös nästa hemmamatch är söndag den 29/11 mot Troja/Ljungby! Se nu till och boka biljetter till er, för visst ska det bli en publikfest denna säsongen med som det var förra säsongen? SÅ BOKA!!!



9 poäng denna vecka?! Man kan allt hoppas på det!

Toppen & Botten!

Ja då var det dags för toppen och botten igen. Och jag måste bara säga att det gick verkligen inte min väg det med att AIK skulle vinna mot Växjö idag. Växjö tog istället och nollade och vann över AIK borta med hela 0-2. Och det betydde då att dom gick upp i serieledning och ger oss på onsdag en riktig hett seriefinal!





Victor Öhman - Toppen = När Victor väl får chansen och spela så gör han det så suveränt bra och tar vara på sina chanser han verkligen får! Fortsätt så Victor!

* Jag vill faktiskt även säga att Malmös J20 har gjort det så himla bra, dom tar och vinner över ettan HV71 2 gånger och sen drar dom till och vinner mot 3:an Frölunda och fick 9 av 9 möjliga poäng denna veckan. Grymt bra gjort asså!


Fortsätt så grabbar!:)







Domarna - Botten = Ja vad finns det och säga engtligen? Jo att domarna som dömmer speciellt Malmös matcher är så speciellt kassa så det inte går och beskriva med ord. Visst är det inte lätt och va domare, men har man valt och va domare så ska man göra det bra av det hela. Visst kan vi fans gnälla och klaga en gång allt för mycket om att det ska vara utvisning här och där, men samtidigt gör domarna det bara så kasst så det finns bara säga ett ord och det är BEDRÖVLIGT!!!

Malmös J20 imponerar!

Det går bara inte bra för Malmös A lag utan det går även bra för Malmös J20! Och jag måste faktiskt säga att det är riktigt starkt och vinna över HV71 två gånger och sen vinna stort idag med hela 5-1 på isstadion över Frölunda! Så J20 imponerar verkligen väldigt stort just nu. Och den som verkligen har fått beröm och har gjort det riktigt bra är målvakten Fabian Sivnert! Fortsätter han såhär och gör det riktigt bra så kommer han till sist och kallas upp till A laget igen kanske, för utvecklas han bra i J20 så kommer han bli en riktigt fin back up till Markus Svensson! Och att ha två trygga och lugna målvakter hade varit kanon, så varför inte kalla upp Fabian till A laget igen Kalis och Robban? För jag ser gärna Fabian i A laget! Fler som hade kunnat tänka sig att Fabian blir back up till Svensson?




Men 9 poäng av 9 möjliga fick Malmös J20 idag och såhär blev dom 3 senaste matcherna för Malmö:


Malmö 7-6 HV71
Malmö 5-3 HV71
Malmö 5-1 Frölunda



KÄMPA PÅ GRABBAR!


AIK vinst idag tack!

Ja idag vill jag gärna ha AIK vinst när dom får besök av Växjö på hovet. För vinner Växjö så blir dom serieledare och Malmö hamnar på en 2:a plats. Så för att få oss att ligga kvar på våran 1:a plats i tabellen så vill jag trots att man är Redhawks supporter, att AIK vinner idag hemma mot Växjö! Men samtidigt kan man också tänka på att Växjö kommer att ha en match mer spelad även när vi spelar mot dom på onsdag! Men helst ska ju AIK vinna, så jag hoppas på AIK vinst idag!



Och glöm nu inte gott folk att Malmö spelar sin nästa hemmamatch söndagen den 29 november mot Troja/Ljungby! Och förra säsongen blev det en riktig hockeyfest i Malmö Arena med riktigt snygga mål och en vinst med 3 poäng! Ska det bli lika mycket hockeyfest nästa söndag som förra säsongen? Ja se då till och boka era biljetter till matchen!

Malmö serieledarna IGEN!

Ja igår gick Malmö från 2:a plats till 1:a plats i tabellen efter ha vunnit över Bofors med hela 6-2 inför 5270 människor i Malmö Arena! Trycket var som jag sa igår att det var mycket bättre än vad det var mot Västerås och såhär ska det fortsätta hela säsongen ut även om dom kommer få förluster så ska folket komma i vilket fall som helst. Man kan liksom inte bara svika dom så fort det går dåligt, man ska stötta dom allt vad man kan!


Men nästa match blir en riktigt svårt match, på onsdag nästa vecka är det dags för Växjö borta och senast dessa två lag möttes så vann Malmö stort i Malmö Arena med hela 7-3. Men detta fixar ni grabbar och 3 poäng hem till Malmö!




Igår spelades fem matcher från hockeyallsvenskan och såhär gick det för alla dessa lag:

Malmö 6-2 Bofors
Sundsvall 2-1 Troja/Ljungby
Örebro 3-4 Almtuna
Oskarshamn 0-2 Leksand
Björklöven 0-1 Borås





AIK och Mora har spelat 19 matcher, medans dom andra lagen har spelat 20 matcher.




1-3 = Direktplats till kvalserien!
4-7 = Playoff spel till kvalserien!
8-12 = Klarar sig kvar i hockeyallsvenskan!
13-14 = Kvalar om spel i hockeyallsvenskan eller division!





Tabellen efter 19-20 omgångar:

1. Malmö 42 poäng
2. Leksand 41 poäng
3. Växjö 40 poäng

4. AIK 36 poäng
5. Almtuna 36 poäng
6. Bofors 35 poäng
7. Borås 35 poäng

8. Mora 29 poäng
9. Örebro 25 poäng
10. Västerås 24 poäng
11. Sundsvall 22 poäng
12. Troja/Ljungby 18 poäng

13. Björklöven 18 poäng
14. Oskarshamn 16 poäng




Matcherna som spelas idag:

Mora X-X Västerås

Serieledarna Malmö här är vi!

Idag var det verkligen hockeymys i Malmö Arena! Totalt 8 mål gjordes, 6 mål från Malmö och 2 mål från Bofors. Alltså blev resultatet 6-2 till Malmö! Och här är serieledarna Malmö IGEN! Och vad ska man säga? Jo vilken härlig match att titta på och matchen kan man säga att det avgjordes redan i 2:a perioden, då Malmö gick till periodpaus med hela 4-0 inför 3:e perioden. Så jag säger bara såhär: FYFAN VAD GÖTT DETTA VAR ASSÅ!



* Nichlas Hardt - Denna grabben är riktigt grym. Snygg pass av Söderberg får Hardt och han gör inga misstag och Hardt sätter pucken i boxplay och det betydde 5-0. Riktigt snyggt!



* Kim Staal -  Staals mål som betydde 6-1 var bara en riktig snygg styrning asså! RIKTIGT SNYGGT!



* Markus Svensson - Behöver inte säga så himla mycket där, mackan gör alltid ett bra jobb och det gjorde han även idag, grym i målet som sagt! Men jag tycker synd om Mackan att han inte får hålla sin 2:a nolla för säsongen. Men den kommer!:)



* Robin Alvarez - Kämpar, kämpar, kämpar, men idag fick han allt inte in pucken, men han gick inte ifrån matchen poänglös, utan han fick assist! Riktigt bra kämpat Robin och nu är du verkligen i din perfekta form igen! 



*  Robin Weihager - Många har nog klagat på Wejjan så himla många gånger, men idag måste det ha lossnat för honom, för idag fick han äntligen göra ett mål + Wejjan har nu kämpat på riktigt bra i matcherna! Men nu måste det har lossnat för Wejjan? Hoppas det, för ditt skott behöver vi! Så det är bara och kämpa på Wejjan!



* Sa inte jag något på kring 4-5 000 skulle komma till matchen? Men ja visst, det kom 5 270 till matchen idag! Riktigt bra! + trycket idag på läktaren var mycket bättre än vad det var mot Västerås! OCH så ska det va!



Men skönt va det verkligen med 3 poäng idag! :)



Serieledarna Malmö här är vi IGEN!:)

Match mot Bofors ikväll!

Ja då var det dags för hockeymys återigen och ett möte mot Bofors i Malmö Arena. Och nu hoppas jag verkligen att folk ha bokat biljetter eller ska köpa biljetter på plats, för när killarna får stöd från oss i publiken så stärker det verkligen dom ute på isen och vi är som sagt en sjätte ute spelare! Sen ska vi inte glömma iheller att Malmö har gjort det riktigt bra och förtjänar en storpublik! Så mycket folk på läktaren idag och helst bättre tryck än vad det var senast mot Västerås. Och sen hoppas vi självklart på 3 poäng idag med!





Markus Svensson eller Jani Hurme? Hurme stod senast borta mot Borås och då fick han sin första vinst! Men idag tror jag faktiskt att det blir Mackan mellan stolparna igen! Men vi får helt enkelt se vem som står.




Malmö X-X Bofors i Malmö Arena kl 19:00!



BE THERE!:)

Chans till att bli serieledarna Malmö igen!

Imorgon har Malmö match hemma i borgen Malmö Arena och då kommer Bofors på besök,  ett Bofors som kommer till Malmö Arena med en förlust hemma mot AIK med 0-2 senast och möter ett Malmö som vann sin senaste match borta mot Borås med 3-4 efter sudden och vi ligger däremot på 2:a plats i tabellen och kan faktiskt bli serieledare igen om vi vinner över Bofors imorgon.




Och har ni ännu inte bokat era biljetter till matchen, så gör det nu eller imorgon, för mycket folk ska det bli på läktaren imorgon. Själv har jag bokat en ståbiljett till en killkompis så vi blir 3 som ska till matchen. Så BOKA till matchen gott folk!:) Men om man ska gissa på publiksiffran imorgon så kanske det kan komma kring 4-5 000 imorgon?




Och som vanligt kommer ni få rapport från mig om hur matchen var och så. Nu vet jag däremot inte om Anna kommer gästblogga och ge er lite rapport också, men annars kommer jag ge er rapport från matchen.



Men som sagt, boka biljett/biljetter och BE THERE!:)

Malmö 2:a i tabellen!

Malmö ligger 2:a i tabellen nu efter Växjö. Ett Växjö som har en match mer spelad än Malmö och Leksand! Och på fredag har vi chansen och bli serieledare IGEN! Så 3 poäng på fredag hade suttit fint mot Bofors i Malmö Arena grabbar!:)



Matcherna som spelades idag:

Bofors 0-2 AIK
Växjö 8-0 Mora
Västerås 1-2 Sundsvall
Troja/Ljungby 3-4 Örebro efter straffar
Almtuna 3-2 Oskarshamn
Borås 3-4 Malmö efter sudden




Växjö o Västerås har spelat 20 matcher, medans dom andra lagen har spelat 19 matcher.




1-3 = Direktplats till kvalserien!
4-7 = Playoff spel till kvalserien!
8-12 = Klarar sig kvar i hockeyallsvenskan!
13-14 = Kvalar om spel i hockeyallsvenskan eller division!




Tabellen efter 19-20 omgångar:

1. Växjö med 40 poäng
2. Malmö med 39 poäng
3. Leksand med 38 poäng


4. AIK med 36 poäng
5. Bofors med 35 poäng
6. Almtuna med 33 poäng
7. Borås med 32 poäng
8. Mora med 29 poäng
9. Örebro med 25 poäng
10. Västerås med 24 poäng
11. Sundsvall med 19 poäng
12. Troja/Ljungby med 18 poäng
13. Björklöven med 18 poäng
14. Oskarshamn med 16 poäng




Kommande matcher den 20/11:

Björklöven X-X Borås
Oskarshamn X-X Leksand
Örebro X-X Almtuna
Sundsvall X-X Troja/Ljungby
Malmö X-X Bofors


Rapport från Borås-Malmö

Suddenvinst idag mot Borås, inte så dålig.

Hurme i mål idag, tyckte det gick bra idag, räddade Malmö i sudden. Helt klart godkänd!

NICHLAS HARDT, ojojoj vilken tackling han får in på Boråsspelaren... riktigt snygg. Dagens tackling enligt mig. Hardt gjorde även Malmös första mål idag, assist från Öhman, kul att han också får göra poäng.

En annan snygg tackling idag var den Larsson och Treille gjorde, Tacklar samma Boråsspelare... Snyggt.

Robin Alvarez fortsätter att producer efter helgens matcher, kul för honom. Han är verkligen värd målet han gjorde idag. Som han sliter ute på isen.

Carl Söderberg får göra två mål idag, riktigt kul att han får avgöra också, synd bara det inte kom i slutet av tredje istället för i sudden.


Nu laddar vi om för match på fredag då vi ska KROSSA Bofors.

Så folk boka biljetter till matchen nu!


Första vinsten med Hurme i målet!

Jaha då har man kollat på match mellan Borås - Malmö på viasat hockey, en match som kunde ha slutat med vinst för Borås egntligen, för VILKA chanser dom får och vilka missar dom gör. Och sen är det kasst och släppa in Borås i matchen ännu mera när man har en ledning på 1-3 och dom får det till 3-3. Och sen ska vi bara sluta och dra på oss massa med utvisningar, men samtidigt har vi alltid haft domarna emot oss och domaren gör det inte bättre själv så. Men vi ska vara riktigt glada att vi får dessa 2 poäng med oss hem till Malmö!



Robin Alvarez - Avgörande målet mot Västerås hemma i Malmö Arena i söndags har verkligen gjort så babyhawks tiden är riktigt påväg tillbaks me kedjan Alvarez, Olsson o MacLean! Alvarez får en pass av MacLean och Alvarez sätter den bara så snyggt och enkelt in i mål! Och var även värd detta målet, för han kämpar, kämpar o kämpar och förtjänar mål, så det är bara och fortsätta såhär Robin! :)




Nichlas Hardt - Såg ni matchen på TVn så vet ni säkert varför jag skriver hans namn! Men jag säger ändå varför. Jo för Hardt gjorde en jäkla tackling på en borås spelare så han verkligen flög. Riktigt bra och grymt gjort där Nichlas. Och inte är det bara tacklingar  han kan göra, utan även Malmös första mål genom ett riktigt fint pass av Victor Öhman och Hardt kunde sätta den i mål! Riktigt bra gjort!




Jani Hurme - Första vinsten me Hurme i mål!
Bra 1:a period av Hurme där, men sen blev det lite si och så. Men Hurme gör faktiskt en helt okej match + han gör en kanon räddning i sudden som kunde ha varit Borås vinst i sudden, men det satte Hurme stopp för och istället kunde Carl Söderberg avgöra i sudden med sitt snygga mål! Men angående Hurme som inte har spelat på ett år eller hur det ligger till där, fick redan en chans i premiären borta mot AIK och faktiskt i hemma premiären mot Mora också och då har vi bara fått förlust. Men han får bara helt okej från min sida idag och han har rätt så mkt kvar för att vara på topp igen!
Och den jag vill se i mål på fredag när det är dags för Bofors hemma i Malmö Arena är Markus Svensson. In med Mackan igen. Och testa Hurme i annan match igen!




Växjö fick stor vinst idag och går om oss och leder nu mera serien FAST med en match mer spelad, så vinner vi på fredag vilket vi ska så är Malmö serieledare IGEN! Så vinst på fredag grabbar:)




Malmö X-X Bofors på fredag i Malmö Arena! Boka biljetter och BE THERE!:)


Leksand serieledarna nu!

Ja då är det Leksand som är serieledarna nu i serien i och med dom vann över Björklöven idag med hela 4-0! Och Malmö ligger på 2:a plats i tabellen nu, fast med en match mindre spelad.





Matchen som spelades idag:

Leksand 4-0 Björklöven




Leksand, Växjö,Västerås o Björklöven har spelat 19 matcher, medans dom andra lagen har spelat 18 matcher.


1-3 = Direktplats till kvalserien!
4-7 = Playoff spel till kvalserien! 
8-12 = Klarar sig kvar i hockeyallsvenskan!
13-14 = Kvalar om spel i hockeyallsvenskan eller division!




Tabellen efter 18-19 omgångar:

1. Leksand me 38 poäng
2. Malmö me 37 poäng
3. Växjö me 37 poäng


4. Bofors me 35 poäng
5. AIK me 33 poäng
6. Borås me 31 poäng
7. Almtuna me 30 poäng
8. Mora me 29 poäng
9. Västerås me 24 poäng
10. Örebro me 23 poäng
11. Björklöven me 18 poäng
12. Troja/Ljungby me 17 poäng
13. Oskarshamn me 16 poäng
14. Sundsvall me 16 poäng



Kommande matcher den 18/11:

Borås X-X Malmö
Almtuna X-X Oskarshamn
Troja/Ljungby X-X Örebro
Västerås X-X Sundsvall
Växjö X-X Mora
Bofors X-X AIK


Hurme står mot Borås imorgon!

Jani Hurme! Ja det är målvakten som kommer stå imorgon mot Borås borta! Jag tycker det är helt rätt och börja matcha honom nu lite, för vi alla vet att Mackan behöver vila lite nu efter allt jobb och slit som han har gjort i dessa matcher som han har stått i nu. Och sen hoppas man verkligen på att Mackan står på fredag då det är Bofors hemma i Malmö Arena!



Och på tal om Bofors matchen på fredag , så verkar inte det alls va mycket intresse för den matchen! Vinner Malmö mot Borås imorgon så tycker jag faktiskt att folk borde komma! Så BOKA på ticnet! Killarna behöver vårat stöd och då ska dom få det också, men då får vi se till och bli mkt folk på läktaren!:)



Och såhär mkt folk har det kommit på dom hemmamatcher som har spelats såhär långt in i serien:


Malmö 3-5 Mora (Premiären) - 6 639 människor i arenan!

Malmö 4-1 Troja/Ljungby - 4 919 människor i arenan!

Malmö 3-2 Björklöven efter straffar - 4 537 människor i arenan!

Malmö 7-3 Växjö - 5 880 människor i arenan!

Malmö 1-0 Borås - 4 540 människor i arenan!

Malmö 7-3 Almtuna - 4 452 människor i arenan!

Malmö 3-4 Oskarshamn efter sudden - 5 165 människor i arenan!

Malmö 4-3 Örebro - 3 983 människor i arenan!

Malmö 4-2 Leksand - 12 504 människor i arenan!

Malmö 3-2 Västerås - 4 516 människor i arenan!


Nästa hemmamatch är fredag den 20/11:

Malmö X-X Bofors


Boka era biljetter och BE THERE!:)

HV71 SM GULD 2009/2010?!

Då var det även dags nu och skriva lite om elitserien. I elitserien kanske det inte är lika jämnt som det är i hockeyallsvenskan. I elitserien ligger ett Timrå och Modo just nu på en kvalplats. Men jag måste faktiskt säga att det blir nog allt Modo som kommer få kvala denna säsongen, tyvärr så blir det nog dom, vem som följer med dom, vet jag inte riktigt. Men man vet som sagt aldrig, serien är bara inne i sin 19-20 omgång. Och att HV71 skulle ligga 1:a i tabellen var nog ganska så väntat. HV har gjort det riktigt bra, dom har efter 20 omgångar fått 41 poäng på 12 vinster, 3 oavgjorda o 5 förluster. Och ska det gå hela vägen för HV71 nu? Ja vi får helt enkelt se hur serien slutar!




Dagens matcher i elitserien:

HV71 6-4 Linköping
Rögle 5-3 Färjestad
Luleå 1-1 Skellefteå


Kommande matcher den 17/11:

Södertälje X-X Timrå
Djurgården X-X Frölunda
Brynäs X-X Modo

Toppen o botten!

Söndag nu igen och dags för och skriva en sak på toppen o en sak på botten. Och här kommer vad jag då själv tycker.





Robin Nilsson Alvarez - Toppen = Robin Nilsson Alvarez ja, denna grabben är så himla grym på isen asså, det är inte bara tacklingar han delar ut, utan nu han har fått lite me assist också och nu kanske målen också börjar trilla in? Får verkligen hoppas det, för den grabben kämpar, kämpar o kämpar och pucken vill ändå inte in, men nu idag mot Västerås så kom match avgörande som blev 3-2! Riktigt snyggt mål av Alvarez!!! Och Alvarez har bara spelat så himla bra när han spelar me MacLean o Olsson, det är ju kedjan sedan förra säsongen då babyhawks blev till. Så behåll kedjan me Alvarez, Olsson o MacLean, för man ser bara att det går hur jäkla bra som helst. Så det är bara och fortsätta såhär Robin, så kommer flera mål trilla in!:)






Uppehållet - Botten = Ja uppehållet. Jag börjar bli riktigt trött på sånt långt uppehåll. Nu senast blev det vila på 10 dagar. Kanske inte vila från träningarna, men från att spela match. Och jag tycker verkligen att såna långa uppehåll får dom sluta me, för man kan se att det tar på spelarna när dom inte får spela på ja typ 10 dagar. Och sen direkt efter uppehållet så spelade Malmö match mot Almtuna borta och under uppehållet så spelade ju Almtuna matcher/match och vann ju nog därav ganska enkelt mot Malmö me hela 2-0. Så långa uppehåll vill vi inte ha mera!


Malmö serieledare igen!

Då har man varit och kollat på en match i Malmö Arena mellan Malmö - Västerås. En match som Malmö vann me 3-2 inför 4516 människor i arenan! Och vi gick från 2-0 till 3-2. Riktigt skönt att gå i ledning me 2-0, men vad hände sen? Matchen kanske inte direkt var sådär jätte rolig och se på som matchen mot Leksand ifredags var, och publiken ifredags var iaf inte så himla tråkig som den var idag. Men en seger me 3-2 och 3 poäng ska vi verkligen vara glada över att vi fick!




ROBIN NILSSON ALVAREZ -  Den grabben är så jävla go och se ute på isen asså och som han kämpar, kämpar o kämpar. Alvarez har varit riktigt nära hela tiden och aldrig fått in den. Idag hade han en jätte fin chans att göra mål, men han sköt utanför, men han fick chansen igen och göra mål, OCH denna gången blev det MÅL! Och det målet var du verkligen VÄRD!!! Efter allt slit och kämpade från din sida så förtjänar du målet + några mål till! Men i och me att han nu fick göra mål, så kanske det lossnar för honom och målen kanske kommer trilla in nu mkt lättare?! Man kan alltid hoppas! :) + hans mål var dels avgörandet i matchen, för det var Alvarez som satt 3-2 målet i 3:e perioden när det var kanske ja, mindre än 10 min kvar av matchen. Så du blev verkligen matchens hjälte!:)




Markus Svensson då? Jodå han är lika grym som alltid!:) Synd att han inte fick hålla sin andra nolla för säsongen! Men men, så bra kan man inte alltid va;)



Nu väntas en bortamatch mot Borås på onsdag, sen är det hemmamatch mot Bofors på fredag. Kom igen nu grabbar 6 poäng där och kom igen publiken!



Serieledarna Malmö här e vi!:)

Markus Svensson står!

Ja då var det dags för ännu en dag me hockeymys och vi hoppas verkligen på hockeyfest även en söndag som denna! Och idag är det Västerås som kommer på besök till Malmö Arena!


Förra matchen var det 12. 504 på matchen som såg ett Malmö som spelade otroligt bra hockey som riktigt var intressant och underhållande! och idag mot Västerås hoppas vi på ungefär samma spel, faktiskt kanske lite bättre, men gärna en underhållande match! 




+ Markus Svensson står även idag, för aldrig att man ska bänka en målvakt som det har gått så himla bra för, så ännu en dans efter matchen för oss Mackan? Alltid kan man hoppas på det!:)




Så kl 16:00 i Malmö Arena smäller det mellan Malmö - Västerås!




Boka biljetter och BE THERE!

Rapport från Malmö-Leksand

SÅ GÖRA VI NÄR VI KROSSA LIF! 
 
Så kan man börja tycker jag :). Orkade inte skriva efter matchen igår så ni får min rapport nu.

ROBIN ALVAREZ, ett stort plus till honom. Han lurar hela leksands försvaret, släpper vidare pucken och vips 3-1 till Malmö. SNYGGT! Måste också berömma Hersleys 2-0 mål. Pucken tar i innerstolpen och går in, riktigt snyggt det också.

Dagens tackling, Hardt kommer från ena hållet och Kesä från andra och de tacklar samma leksing.

Kul att Green för göra det avgörande målet, även om leksand får ett billigt mål efter, men det var ingen som brydde sig för alla i klacken hade fullt upp med att sjunga MORTEN, MORTEN, MORTEN GREEN.

KUNGEN idag var Markus svensson, räddningarna var riktigt grymma.

Söderberg skötte sig bra idag, gjorde det inte så svårt för sig idag. Trivs kanske bättre med att spela med Hardt? Tycker iallafall att de funkar riktigt bra ihop.

12 504 i arenan idag, riktigt bra tryck blev där också :)

Imorgon tar vi imot VÄSTERÅS, och de ska vi också KROSSA eller vad säger ni? Tycker iallafall att alla som inte har något att göra imorgon ska ta sig till arenan, för klockan 16.00 då smäller det.

HA DET!

// Anna





Söderberg + Hardt & Olsson + Alvarez!

Jag måste bara säga en sak om två kedjor och dom två kedjorna är bland annat me Söderberg + Hardt & Olsson + Alvarez. När Söderberg får spela me Nichlas Hardt så ser man på Söderberg att det går mkt bättre för honom, igår skötte sig söderberg på ett helt fint sätt, och vad jag kunde se så var det inte så himla mkt dribblingar och han såg inte ut och tappa pucken så himla mkt iheller. Sen så spelar både Söderberg, Hardt och Freddan riktigt bra tsm. Så håll Hardt o Söderberg i samma kedja!


Andra kedjan som jag då också vill säga är bland annat babyhawks kedjan me Alvarez, Olsson o MacLean från förra säsongen! Och om jag inte minns fel så spelade Alvarez me Söderberg innan och det gick inte så himla bra även om Alvarez fick rätt så bra chanser och sätta in pucken i mål, men om man tittar riktigt, så ser man helt klart att Alvarez spelar mkt bättre när han är tsm me Olsson o MacLean, för igår kämpade den kedjan som fan. Så säger även där, håll Olsson, Alvarez o MacLean i samma kedja!



Sen måste jag faktiskt även säga en sak till om en spelare. Och det är faktiskt om nyförvärvet från Mora som är Lucas Sandström. Den lilla tuffa grabben är grym asså, han kämpar också verkligen häcken av sig och visar hjärta. Igår fick Lucas en jätte fin assist till Morten Greens 4-1 mål i 3:e perioden. Och fortsätter han såhär så kommer han utvecklas riktigt bra! Så fortsätt så Lucas!



Och på tal om match nu bara för det, så äre Malmö - Västerås i Malmö Arena imorgon kl 16.00 och vi ska ha ett bra tryck imorgon med så se till och boka era biljetter.

3 underbara poäng!

Ja då har man kollat på en helt underbar match i Malmö Arena idag! FYFAN säger jag bara, killarna tacklade, spelade som riktiga hjältar och slängde sig för och täcka skott, riktigt offrade sig för att segern skulle bli våran, och det kallar vi KÄRLEK!!! Ja vad ska man säga? HELT UNDERBART ASSÅ!



* Den kedjan som verkligen var WOW riktigt bra idag var faktiskt kedjan me Alvarez, Olsson o MacLean! Dom kämpade och krigade som FAN! Och jävligt snyggt var också 3-1 målet då Alvarez gjorde det riktigt bra och Olsson kunde sätta in pucken i målet sen! Riktigt snyggt och bra gjort där! + till den kedjan!



* Ett stort + till Robin Alvarez också, han kämpar, kämpar o kämpar och ändå är han nära och sätta pucken i mål och ändå så vill det inte sig, men det han gjorde på 3-1 målet var riktigt snyggt gjort! Men målen kommer snart Robin!:)



* Carl Söderberg då? Tja, idag visade han lite på den klass han kan gå för och idag gjorde Calle det riktigt bra faktiskt. Och glöm inte nu Calle, att allt behöver inte va så himla SNYGGT!!!



*Hur va hela laget då? ALLA spelade så jäääkla bra så det blev en helt underbar och underhållande match och se på och dom krigade verkligen för segern! Riktigt bra gjort grabbar!



Markus Svensson = KUNG I MÅLET!



12. 504 människor i Malmö Arena och ett grymt bra tryck på läktaren var det verkligen! Och hoppas verkligen nu att publiken vaknar till och har fattat att dom spelade riktigt bra och kommer på söndag för då får vi besök av Västerås. Och minst 8-9.000 ska komma på söndag, annars är det riktigt dåligt!



Men en seger mot Leksand me 4-2 och 3 helt underbara poäng fick vi idag!



Malmö X-X Västerås på söndag kl 16.00.



BE THERE!:)

Malmö - Leksand ikväll!

Ja då är det minnsan dags för den matchen som alla nog har längtat till och då snackar jag såklart om matchen i Malmö Arena då Malmö tar emot Leksand. Och idag så kommer det vara fullsatt i arenan och vi hoppas nu på en riktig bra match och att vi får ett bra tryck på läktaren och att vi får VINST!



Malmö X-X Leksand kl 19:00 smäller det i Malmö Arena!

 

BE THERE!:)


Hockeymys imorgon!

Ja då var det äntligen dags för hockeymys igen, för imorgon är det dags och möta Leksand i en fullsatt Malmö Arena och då träffar man alla sina underbaringar igen!:)





Och på tal om Malmö Arena, nu har den arenan varit Malmös hemmaborg i ett år! För idag är det 12 november och 12:e november förra året var då Malmö Redhawks spelade sin absoluta första match inför över 13.000 människor i arenan! Och det var såklart mot Leksand och där vann vi me 2-1! Och imorgon är det dags för match mot Leksand i den stora borgen Malmö Arena inför en fullsatt arena och imorgon hoppas vi alla på en riktigt rolig match me mkt tacklingar, bra speed på matchen, bra tryck på läktaren o sen såklart VINST också!




Malmö X-X Leksand, nersläpp i Malmö Arena kl 19:00!



BE THERE!:)

Grattis på födelsedagen mormor!

Bloggen kommer mest att handla om hockeyn, men idag vill jag faktiskt ta upp en väldigt speciell person i min familj som verkligen är riktigt speciell för mig och det är nämligen min mormor som idag fyller 59 år:) Ett stort grattis till dej mormor på din födelsedag!:)


Älskar dig stort!

Jämnaste tabellen någonsin?!

Oj oj vad det är riktigt jämnt i tabellen i hockeyallsvenskan asså! Detta kommer bara och bli mer och mer intresssant för varje dag då det är match! För iår är det riktigt jämnt i tabellen och lag som Borås har gjort det riktigt bra ifrån sig! Ne asså vad ska man säga mer än att det kommer bli en riktigt härlig och rolig säsong detta och själv som Malmö supporter så är man faktiskt riktigt nöjd me säsongen såhär långt iaf, trots en dålig start på säsongen så har man gjort det bra och ligger trots allt i toppen där man ska vara för och va ett lag som Malmö och att just ha den truppen som Malmö nu just har, så detta ser riktigt bra ut måste jag faktiskt säga!



Fin back up!

Fin back up fick jag allt idag när jag nu tyvärr inte kunde se matchen mellan Almtuna - Malmö på S24. Och då hade jag Anna till hjälp där och nu framöver så kommer ni få rapporter från matcherna av Anna som jag inte har möjlighet till och följa som tex nu idag när hon gav er rapport från Malmös match borta mot Almtuna. Vrf jag inte själv kan ge rapport till er ibland vill jag inte direkt gå in på, men när hemmamatcherna spelas så kommer jag ge er rapport därifrån! Men Anna är så välkommen och skriva när hon vill!:)




Förlust mot Almtuna borta direkt efter uppehållet är riktigt tråkigt, men samtidigt ska vi blicka framåt till fredag då det är dags för Leksand hemma i en fullsatt Malmö Arena!




Malmö X-X Leksand kl 19:00 i Malmö Arena!

Matchen sänds på kanal 8!



KOM IGEN NU BOYS!!!!

Rapport från Almtuna-Malmö

Jaha då har man bevittnat en grymt tråkig match, kan säga att dagens höjdpunkt var lugnt Kesäs tackling på almtunaspelaren. En regelrätt tackling (axel mot axel). Domaren som annars brukar vara imot Malmö dömde ingen utvisning där, skönt men som jag sa så var det en helt regelrätt tackling.

Blev rätt besviken på Carl Söderberg idag, varför ska han gör det så svårt. Men han briljerar stundtals :D (han är ju kung Carl) 

Kungen på isen idag var MARKUS SVENSSON, den kille är grym. Vilken plock han har. Benparaderna är fenomenala och inget av målen är hans fel. Jag säger bara förläng med honom.

Jaha hur gick det då för nummer 10 och 44 (Alvarez och Hardt) ? Jodå, men såg inte båda i slutet av matchen. Bänkade ? Inte för att jag förstår det iallafall. Visst båda gjorde lite misstag men det var det många som gjorde.

Surt, men en förlust med 2-0 på bortaplan är inte så dumt. Kunde varit en förlust med 7-0.
Nej nu är det bara att ladda om för på Fredag ska vi KROSSA LEKSAND! Så 19.00 på fredag då smäller det i en fullsatt Malmö Arena :D

Kul att få blogga lite, var somsagt längesedan. Kommer nog gästblogga fler gånger:D

HA DET!

// Anna


Anna gästbloggar !

Jaha då får jag börjar med att säga hej till alla läsare. Nu sitter ni säker där och undrar vem jag är och det ska jag berätta. Jag är en Malmö supporter, som hjälper Erika lite med hennes blogg och eftersom Erika kanske inte kan kolla på bortamatchen idag mellan Almtuna-Malmö så erbjöd jag mig att skriva lite, eftersom jag själv ska se den. Så efter matchen som börja 19.00 kommer det en rapport om hur matchen var, vem som skötte sig bra osv. Ska bli kul att få göra detta, var ett tag sedan man bloggade. Kommer såklart hålla extra koll på nummer 10 och 44. Vilka de är, får ni själv lista ut :P

Så jag hoppas att alla läsare därute tar sig tid att läsa bloggen efter 21.00 och har ni inget annat för er så kan ni köpa matchen på s24. :D

Höres efter matchen

// Anna

Malmö 3:a i tabellen!

Malmö har legat 1:a i tabellen, nu ligger vi mera 3:a i tabellen och imorgon har vi äntligen match, och vi börjar me match borta mot Almtuna efter ett så väldigt långt uppehåll! Sen i helgen har vi två hemmamatcher! 9 poäng denna veckan hade verkligen suttit fint och fixar vi det så är det riktigt bra för att ha bra motstånd denna veckan.




KOM IGEN NU BOYS!!!:)



Börjar me blogg igen!

Ja som rubriken säger så tänker jag faktiskt börja skriva blogg igen, så jag hoppas på mkt kommenterar och mkt läsande här:) för det kommer handla mest om hockeyn:)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0