6:e raka segern!

6:e raka segern blev det allt för våra grabbar idag mot Björklöven! Vilket satt sjukt skönt och vi ligger lika med Växjö, fast dock gick vi inte om Växjö, med tanke på att vi släppte in 1-2 pucken när det typ var 3 minuter kvar av matchen. Riktigt synd att Mackan inte fick hålla nollan där. Men vi har ju mackan och tacka för att vi ligger där vi gör ju, för det är ju för det mesta han som har räddat oss i matcherna! Men det jag tycker är lite synd är att vi har nu två matcher mer spelade än Växjö. Vilket är riktigt surt. Men jag tror ändå vi kommer klara det och kommer ta sista direktkval platsen till kvalserien!
Men grymt att ta 3 poäng mot Umeå laget Björklöven grabbar, riktigt härligt asså!

* Tomas Wallgren! - Vad har hänt den grabben asså!? Assist idag också! Och fick beröm från Jojo (
http://mrmadhawk.se/) Det förtjänar han också, för han har varit grym! Och hoppas det fortsätter så!:)

Mina två spelare att ha koll på:

Lucas Sandström - Nån som vet hur det gick för honom, säg det gärna till mig då!

Markus Svensson - Såååå synd att inte Mackan fick hålla nollan i denna matchen, vilket var riktigt nära att han fick göra, men Lövens mål kom dock när det var 3 minuter kvar av matchen. Surt! Men tack mackan för att du höll oss kvar i hela matchen! Och som sagt, är Mackan såhär grym som han är så är det helt klart att han får fortsatt förtroende i målet och får stå!

Match på fredag gott folk. Ja det är bara och se till och boka till både fredag och söndagens match. Och så ger vi våra grabbar ett bra stööd!!!!:)