7:e raka segern nu & 3:e platsen är våran!!!

Oskarshamn kom ut starkt i matchen, men det var Malmö som tog tag i matchen sen och vann med hela 3-0. Men oskarshamn fick som Malmö många chanser och göra mål, men hade det inte varit för Malmös målvakt Markus Svensson så hade vi kanske inte haft det såhär lätt och vinna matchen. Och Mackan fick som han förtjänar och det är att hålla nollan, det är han värd som bara den! Och det är Mackans 4:e nolla för säsongen! :) GRYMT MACKAN!!!!


* Resultaten går våran väg igen! Mora förlorade daladerbyt, Växjö losade stort mot Västerås. Och ja, det gick som sagt våran väg!


* Vi ligger 3:a nu, vilket innebär direktkval! :)


* 4 527 i Malmö Arena igår! Publiken börjar nog allt hitta tillbaks till hockeyn, härligt det gott folk!  :)



Min spelare att ha koll på:


Markus Svensson - 4:e nollan för säsongen! SÅ säger bara såhär: DU ÄR SÅÅÅÅ GRYM MACKAN, VILKEN MATCH DU GÖR ASSÅ!!! :) Det är tack vare dig och ditt försvar att vi vinner dessa matcher! Men som sagt, grym match Mackan!!!



Match imorgon och då kommer Västerås på besök. Ett västerås som slog Växjö ganska så stort, så det blir en tuff uppgift för Malmö att vinna över dessa, men sätter dom igång matchen och tar tag i det från start och försöker få första målet, så tror jag nog allt att vi kan ta 3 poäng imorgon också! :) Och för att dom ska få ett bra stöd som dom fick igår, så är det bara och boka biljetter till matchen, för nu ska vi hjälpa dom mot ännu en 3:a! :)



MOT 3 POÄNG O 8:E RAKA SEGERN IMORGON GRABBAR!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0