Borås 5-0 Malmö!

Bortamatch mot Borås igår och en storförlust för Malmö med hela 5-0. Inget var bra, eller jo, vi började matchen rätt bra ändå, fick chanser och fick ett tidigt powerplay, men inte funkade det. Som sagt inget var rätt för Malmö igår. Men en trevlig resa blev det ändå både till Borås och på hemresan till Malmö igen. Men nya tag inför imorgon då vi får besök av Bofors på Malmö Arena! Vinst där ska det bli boys!


* Domaren var en ren katastrof igår!

* Inget blev eller va rätt igår för Malmö!

* Alla som nu är negativa om att det inte blir någon kvalserie iår, kan bara tänka om och sluta tänka så, för Malmö har fortfaranade allt i egna händer!

* Mycket var inte rätt för Malmö igår och spelarna hade inte sin bästa dag direkt, men jag tyckte ändå att Walle gjorde en helt okej match, visst såg man att han blev rätt irriterad och slog klubban i sargen, men det tyder bara på att han kan mycket bättre och det kommer han bevisa igen när vi har Bofors imorgon. Nu kör vi på igen Walle! :)



Min två spelare att ha koll på:

Markus Svensson - 1-0 och 2-0 är målen som Mackan inte får hjälp av backarna och dom målen kan vi inte klaga på Mackan för. För där får han ingen hjälp alls av sina backar. Men sen när han släppte in ännu 2 mål, så kom Johan Svensson in, vilket var rätt. Så vad jag tycker tränarna borde göra är att sätta in Johan S mot Bofors. Bofors kommer bli tufft, men vi har hemmaplan och dom borde sätta in Johan Svensson mot Bofors och låta Mackan vila och sen sätta tillbaka han i kassen mot Leksand på fredag.


Johan Svensson - Släppte in ett mål, men är helt klart gokänd!


Bofors kommer på besök imorgon och då ska det bli vinst boys och trots förlusten igår mot Borås borta så tycker jag ändå att ni gott folk kan komma och stötta dom, Malmö har som sagt detta fortfarande i egna händer, så ta och boka biljetter/biljett tills imorgon, så ger vi våra BOYS en bra stöttning imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0