Vändningen gav 3 viktiga poäng + 8:e raka segern!

Oj oj man märkte klart och tydligt på västerås att dom var i toppform, dom kom ut riktigt starkt och va även laget som tog ledningen i matchen. Men oj vilken vädning Malmö gör i 2:a perioden sen. Från 0-2 till 2-2. Sen gick västerås till ledning igen med 2-3 och även där kvitterade vi. Och sen fick vi ÄNTLIGEN göra 4-3. Och när det målet gjordes, sååå skönt det var då! Och jag måste faktiskt säga att det var grymt med bra tryck på läktaren idag! :) Nu väntas en veckas uppehåll och sen är det match mot Borås borta den 15:e. 3 poäng där också och vi kan räkna med minst kanske 6-7000 mot Bofors den 17:e i Malmö Arena! Vilket jag hoppas på, blir det mer så är det klart bara bra! men men, otroligt skön och viktig vinst idag boys! :)


* Tomas Wallgren du är grym! 2 assist och 1 mål idag! Bara och fortsätta och ösa in poäng nu grabben!:)


* Riktigt bra med tryck på läktaren idag! Härligt!:)


* 0-2 till 2-2 , 2-3 till 3-3, 4-3 = Grym vädning och 3 härliga och viktiga poäng! :)


* 8:E RAKA SEGERN NU!!!!



Min spelare att ha koll på:

Markus Svensson - Mycket bra räddningar. 3 mål insläppta, men ändå så gör han en helt okej match, men borde få vila snart och låta Johan Svensson få chansen nu.


Uppehåll i en vecka nu och sen är det match mot Borås borta den 15:e februari! Sen har vi Bofors och Leksand hemma! 9 poäng hade suttit riktigt fint där!


3 poäng idag och 3 NYA fina poäng mot Borås sen grabbar!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

tomas wallgren är den bästa snyggaste och hetaste hehe

2010-02-07 @ 21:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0