3 fina poäng igår! :)

Igår fick man se ett Malmö som verkligen kom ut från start riktigt grymt bra. Tog ledningen efter första perioden med 1-0. Och den som kom ut riktigt grymt var nya rögle spelaren Richard Demén-Willaume som visade upp sig på ett fint sätt och var bra matchen igenom! Fick iförsig en utvisning som ledde till Björklövens reducering i 3:e perioden, men det skulle inte va nån utvisning där, för han gör nästan inget. Men Rickard var riktigt grym igår och var faktiskt riktigt nära och göra mål i sin debut!:) Men Björklöven kan jag säga var aldrig riktigt nära utan Malmö kunde kontrollera matchen totalt! Och nu är vi riktigt med bland topp 3!:)



* Tomas Wallgrens 3-0 genom styrning var riktigt snyggt gjort! Man kan ju nästan undra vad som har hänt Walle;) Men att han har kommit igång riktigt bra och det är inget och klaga på, för det är bara bra. Kanske sitter babyhawks tiden från förra säsongen i huvet fortfarande och då kanske han vill göra samma version igen!:) Grymt gjort Walle!


* Nästan 5000 på plats i Malmö Arena igår på matchen och rätt så bra tryck var det tyckte jag allt!


* Richard Demén-Willaume gjorde sin debut i Malmö tröjan igår och gjorde det riktigt bra. Var nära och göra mål faktiskt. Men jag tror nog allt att den sitter imorgon mot Örebro borta!:) Grym bra värvning du har hittat Peo!:)



Mina 2 spelare att ha koll på nu när Alvarez är borta resten av säsongen:


Lucas Sandström - Var riktigt grym igår!


Markus Svensson - GRYM SOM ALLTID! Gör riktigt fina räddningar, som sagt vi ÄLSKAR dig Mackan, och din dans för oss igår, var bara härligt och se asså!:D


Ny match redan imorgon faktiskt och då mot Örebro borta. 3 poäng där med grabbar!:D


NU FIXAR VI 3 POÄNG IMORGON MED GRABBAR!!! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0