Bofors - Malmö på onsdag!

Malmö tar och förlorar sin sista match i grundserien. Och man förlorar den med 2-1 mot AIK. Det började bra, Malmö tog ledningen genom Patrik Hersley. Och 1-0 höll sig perioden ut. Inga mål i andra perioden dock, men i 3:e perioden kom det 2 AIK mål. Malmö hamna på 5:e plats, vilket jag säger är MYCKET bättre än förra säsongen iallafall. Och nu är det bara och ladda till Bofors på onsdag, för då börjar första omgången i playoff. Sååå nu j*klar kör vi på BOYS! :)

Playoff:

1:a omgången: Bofors - Malmö den 10/3.

2:a omgången: Malmö - Bofors 12/3.

3:e omgången: Malmö - Bofors 13/3 en eventuellt avgörande match då.

P.S Nu får vi se till och heja fram Mora till vinster också, för gör vi det så om jag inte har fel, så om Malmö och Mora möts om den sista platsen så får Malmö 2 hemmamatcher.

Mina spelare att ha koll på:

Markus Svensson - Mackan var riktigt grym idag trots förlusten, men hade inte han haft stolpen och dom rädningarna så hade det nog varit mer än 2 mål för AIK. Så det är härligt och se att han är såhär bra nu när playoff är nästa vecka mot Bofors borta. En grym Markus Svensson i mål, så blir det tufft för motståndarna! Nu jäklar kör vi Mackan!:)

Tomas Wallgren - Gör en bra match, kämpar och försöker, men puckskitet vill inte in i målet. Men pucken ska in för Walle, så är det liksom bara, för det förtjänar han nu faktiskt efter många missar. Så den sitter snart Walle! :)

Malmö - Bofors på fredag nästa vecka, BOKA BILJETTER OCH STÖTTA VÅRA KILLAR NU GOTT FOLK!!!!!

NU TAR VI OCH FÅR VINST MOT BOFORS PÅ ONSDAG BOYS! :)