Hattrick på Kim Staal gav 2:a raka segern!

Hattrick på Kim Staal igår och det gav Malmö 2:a segern i play off 1 och nu är vi vidare till play off 2 där vi får möta Almtuna om ett avgörande om vem som tar sista kavalserieplatsen. Nu börjar Malmö på hemmaplani första matchen och det är på tisdag. Men om vi ska snacka om matchen igår så tyckte jag faktiskt att det var nog inget snack om saken om vem som skulle ta och vinna. Grabbarna var riktigt taggade och dom blev nog det ännu mera när dom såg oss i publiken ge dom ett sånt enormt grymt snyggt tifo och stödet fick dom också för stämningen i arenan var magiskt och så härlig och höra! :) 


* Grymt bra tryck och stöd på läktaren var det verkligen! :)

* ALLA I LAGET VAR TAGGADE OCH DET SÅG MAN OCKSÅ! :)

* Det var verkligen hjärta ute på isen, för alla slängde sig och täckte skott och sånt gillar vi verkligen! :)

* Jäkligt snyggt tifo visade publiken upp på både sitt och ståplats! :)

* DOMARSKANDAL!!!!!



Mina 2 spelare att ha koll på:

Markus Svensson - VÅRAN RÄDDNING IGÅR! Sååå j**kla bra du var asså, helt sjukt! Och oj vad vi gillar din dans för oss och kullerbytta (stavning) igår, du är så go du Mackan! :)


Tomas Wallgren - Var riktigt bra igår, kämpade som FAN och var riktigt aggresiv och boforsspelarna var på Walle, men han gav minsann tillbaka själv och så ska det va, har man fått smällar själv så ska man ge tillbaka och det är rätt av Walle! Pucken vill fortfarande inte in, men det viktigaste är att kämpar och visar  att han verkligen vill och det gör han också! Så bara fortsätta Walle på det fina sättet du visar på, för du visar hjärta! :) 


Malmö - Almtuna på tisdag i första matchen i play off 2. BOKA BILJETTER OCH GER ER FORTSATTA STÖD TILL VÅRA BOYS, FÖR NU ÄR DET TILL KVALSERIEN ELLER INTE! SÅ BOKA BILJETTER! :)

Kommentarer
Postat av: kaffehörnan

Hej hej får du inga kommentarer

2010-12-04 @ 00:45:22
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0